Casper Laptop Açılmama Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimde bir Casper notebook var. Az önce arkasındaki küçük kapağı çıkarttık ve fanı biraz temizleyip kapattık. Fakat şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. Adaptör takılı, pil takımı, power ışığı yanmıyor. Adaptörün ışığı yanıyor, ama güç gitmiyor bilgisayara sanırım. İçine açtıktan sonra hiçbir yere dokunmadık sadece fandaki tozları elimizle biraz alıp geri kapattık. Sorun ne olabilir?

Casper laptoplar biraz kötü.
Neyse arkasındaki kapağı tekrar açıp herhangi bir oynama var mı bakın.
Kablolarda temassızlık olabilir.
Laptoplar kapatıca en az 5 dakika soğumasını bekleyin.

Tekrar açın ve temas ettiğiniz yerdeki bağlantıları kontrol edin. Muhtemelen bir oynama oldu. Önerim açılmıyorsa çok kurcalamamanızdan yana olacak. Bilir kişinin kontrol etmesi en doğrusu.

Sorunu şans eseri çözdüm arkadaşlar :D Adaptörün bilgisayara giden kablosunun adaptöre bağlanan kısmında bir temassızlık varmış, oraya biraz bastırınca çalıştı. Şimdi bantladık ve öyle kullanıyoruz. Teşekkürler cevaplarınız için.

Selamlar. Arkadaşlar benim casper nirvana bilgisayarım var daha alalı 2 ay oldu ama dün akşam kapattım ve sabah kalktığımda bilgisayarın pawer tuşu çalışmıyordu ve hiç bir şekilde açılmadı sarjada takılı şarj ısıgi yanmıyor ne yapmalıyım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı