Casper laptop acilmiyor

316255

Hectopat
Laptopumun tusuna basiyorum. Acilmiyor, siyah ekranda kalıyor. Daha onceden hatta uzun zamandir boyle oluyordu. Kapatip tekrar aciyordum. Ekranda Casper yazisi olunca aciliyordu ama simdi hiç acilmiyor. Ne yapmam gerekiyor? RAM larini degistirdim, SSD taktik, pilini degistirdim, adaptorunu degistirdim. Sorun cozulsun diye yeniden dizdim resmen. Iyicene gitti bilgisayar. Video hali, bana aittir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem sikintiyi tespit edip cozmek istiyorum. Hemde acip dosyalarimi almak istiyorum. İşlemci caleron, Casper C300 model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu TV veya başka monitöre bağlayıp dene. Görüntü alamazsan muhtemelen anakart arızalıdır. Casper'ların anakartı pek kaliteli değil. Dosyaları kurtarmak istersen 2.5 SATA HDD kutusu alıp HDD'yi USB'den başka PC'ye bağlayabilirsin.

Yarin bi deneyim.
Işıklar yanıyor, ekran kartı, ekrana görüntüyü ileten kablo veya panelde bir arıza olabilir. TV veya monitöre bağlama şansın var mı? Eğer görüntü gelirse ekran kartı sağlam demektir.
Laptopu TV veya başka monitöre bağlayıp dene. Görüntü alamazsan muhtemelen anakart arızalıdır. Casper'ların anakartı pek kaliteli değil. Dosyaları kurtarmak istersen 2.5 SATA HDD kutusu alıp HDD'yi USB'den başka PC'ye bağlayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim goruntu gelmedi. Ne yapacam bilmiyorum. Ustelik 1500 tl lik upgrade yapmistim. SSD sokup kablom ile dosyalarimi alacagim ama sonra ne yapacagim bilmiyorum. Laptop fiyatlari ortada.

Ekran kartında bir sorun olabilir o zaman. Sonrası ancak tamir gibi duruyor ama ne kadar tutar bir fikrim yok. :(
Ekran karti yok. HD grafik mi ne.
Masaustunde duran dosyalar nerde olabilir acaba? HDD sokup baska bilgisayara kablo ile bagladim da.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,4 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı