Bafiewl Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Anakart modelimi öğrenemiyorum. Tüm programlarda Casper Nirvana notebook diye geçiyor. İşlemcim Intel Pentium 2020M ve bellek kapasitesi böyle: Hazırda 4 GB DDR3 1600MHz RAM var. Bir tane daha 4 GB RAM almak istiyorum. RAM öneriniz var mı?
Anakart modelimi öğrenemiyorum. Tüm programlarda Casper Nirvana notebook diye geçiyor. İşlemcim Intel Pentium 2020M ve bellek kapasitesi böyle: Hazırda 4 GB DDR3 1600MHz RAM var. Bir tane daha 4 GB RAM almak istiyorum. RAM öneriniz var mı?
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #2 CPU-Z programından bakabilirsiniz.
Bafiewl Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 ventus xs dedi: CPU-Z programından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklınıza gelecek tüm programlardan baktım. Casper resmen gizlemiş.
ventus xs dedi: CPU-Z programından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklınıza gelecek tüm programlardan baktım. Casper resmen gizlemiş.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Bafiewl dedi: Aklınıza gelecek tüm programlardan baktım. Casper resmen gizlemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı anakart modelleri sadece isim olarak da geçebiliyor. Yani Xxxx 123-ABC-123 diye aramayın.
Bafiewl dedi: Aklınıza gelecek tüm programlardan baktım. Casper resmen gizlemiş. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı anakart modelleri sadece isim olarak da geçebiliyor. Yani Xxxx 123-ABC-123 diye aramayın.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 Programlar üzerinden genellikle gizliyor fakat cihazın içini açıp anakart veya parçalar üzerindeki etiketlerden öğrenmeniz mümkün olabilir.
Programlar üzerinden genellikle gizliyor fakat cihazın içini açıp anakart veya parçalar üzerindeki etiketlerden öğrenmeniz mümkün olabilir.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 26 Ocak 2021 #6 RAM için anakarta bakmayın. CPU-Z SPD ve Memory sekmesini paylaşın.
Bafiewl Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #7 Kayseri Mantısı dedi: RAM için anakarta bakmayın. CPU-Z SPD ve Memory sekmesini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Kayseri Mantısı dedi: RAM için anakarta bakmayın. CPU-Z SPD ve Memory sekmesini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
N nobiss Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 11 Eylül 2021 #8 Benim de casper marka laptopum var, onda da yazmiyor. Casper pişmanlıktır.