Azaselhaset Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Casper'ın attığı BIOS dosyalarıyla BIOS Update yapmak istedim, adımları uyguladığımda bilgisayarın güç ve pil ışıkları yanıp sönüyor. Ve bilgisayar siyah ekranda, fan da sürekli çalışıyor. Bekleyeyim mi ya da ne yapayım?
Merhaba arkadaşlar. Casper'ın attığı BIOS dosyalarıyla BIOS Update yapmak istedim, adımları uyguladığımda bilgisayarın güç ve pil ışıkları yanıp sönüyor. Ve bilgisayar siyah ekranda, fan da sürekli çalışıyor. Bekleyeyim mi ya da ne yapayım?
KS KS Azaselhaset Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 mirolii dedi: Cihazın donanımı fabrika çıkışı değil işlemci ve RAM yükseltmeleri yapıldı. BIOS güncellemesinde sorun çıkar mı? @Azaselhaset Casper destek merkeziyle iletişime geçtim BIOS güncellemesi için bir exe dosyası yolladılar. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırlamıyorum ya yanlış bilgi vermeyim. mirolii dedi: Cihazın donanımı fabrika çıkışı değil işlemci ve ram yükseltmeleri yapıldı. Bios güncellemesinde sorun çıkar mı? @Azaselhaset Casper destek merkeziyle iletişime geçtim bios güncellemesi için bir exe dosyası yolladılar. Genişletmek için tıkla... Ne dediysem o başka bilmiyorum işleyiş nasıl ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi
mirolii dedi: Cihazın donanımı fabrika çıkışı değil işlemci ve RAM yükseltmeleri yapıldı. BIOS güncellemesinde sorun çıkar mı? @Azaselhaset Casper destek merkeziyle iletişime geçtim BIOS güncellemesi için bir exe dosyası yolladılar. Genişletmek için tıkla... Hocam hatırlamıyorum ya yanlış bilgi vermeyim. mirolii dedi: Cihazın donanımı fabrika çıkışı değil işlemci ve ram yükseltmeleri yapıldı. Bios güncellemesinde sorun çıkar mı? @Azaselhaset Casper destek merkeziyle iletişime geçtim bios güncellemesi için bir exe dosyası yolladılar. Genişletmek için tıkla... Ne dediysem o başka bilmiyorum işleyiş nasıl ben böyle çözdüm.