Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar laptopun fanı ya çok az çalışıyor ya da çalışmıyor. Bu sebeple kapanıyor bilgisayar. Ne MSI Afterburner ne speedfan hiçbiri çözemedi. Artık rahat oyun oynamak istiyorum. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Arkadaşlar laptopun fanı ya çok az çalışıyor ya da çalışmıyor. Bu sebeple kapanıyor bilgisayar. Ne MSI Afterburner ne speedfan hiçbiri çözemedi. Artık rahat oyun oynamak istiyorum. Nasıl çözerim?
Adam_Harris98 Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Bu programı denediniz mi? Eski dizüstü bilgisayarımın fanlarını bununla kontrol ediyordum. Eğer kullanmayı çözemezseniz yazın, yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Bu programı denediniz mi? Eski dizüstü bilgisayarımın fanlarını bununla kontrol ediyordum. Eğer kullanmayı çözemezseniz yazın, yardımcı olurum.
KS KS Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Adam_Harris98 dedi: HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Bu programı denediniz mi? Eski dizüstü bilgisayarımın fanlarını bununla kontrol ediyordum. Eğer kullanmayı çözemezseniz yazın, yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Artı 0 Eksi
Adam_Harris98 dedi: HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Bu programı denediniz mi? Eski dizüstü bilgisayarımın fanlarını bununla kontrol ediyordum. Eğer kullanmayı çözemezseniz yazın, yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Deniyorum.