SavvyRocket Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #1 Eski model bir Casper laptopa format attım format sonrası internete bağlanmamaya başladı driver falan yüklemeye çalıştım fakat yapamadım. Yardım edebilecek var mı?
Eski model bir Casper laptopa format attım format sonrası internete bağlanmamaya başladı driver falan yüklemeye çalıştım fakat yapamadım. Yardım edebilecek var mı?
DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #2 İşletim sisteminde değişiklik oldu mu?
SavvyRocket Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #3 DrMilo dedi: İşletim sisteminde değişiklik oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows 8.1 şuan
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.747 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 21 Nisan 2023 #4 Windows Update yapıp dener misin? Wi-Fi driverını yüklemen gerek.
SavvyRocket Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #5 İnternete bağlı olmadığı için güncellemiyor muhtemelen şuan
DrMilo Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #6 Ethernet denediniz mi? Belki güncelleme konusunda yardımcı olabilir.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #7 Telefonunu usb tethering moduna getirip driver yükle eğer ethernet girişi yok ise.
SavvyRocket Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #8 DrMilo dedi: Ethernet denediniz mi? Belki güncelleme konusunda yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Modem çok takabileceğim bir yerde değil şuan utkuymus dedi: Telefonunu usb tethering moduna getirip driver yükle eğer ethernet girişi yok ise. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım?
DrMilo dedi: Ethernet denediniz mi? Belki güncelleme konusunda yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Modem çok takabileceğim bir yerde değil şuan utkuymus dedi: Telefonunu usb tethering moduna getirip driver yükle eğer ethernet girişi yok ise. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapacağım?
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2023 #9 Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın. Hotspot'a dokunup basılı tutun. USB tethering'i açın.
Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın. Hotspot'a dokunup basılı tutun. USB tethering'i açın.
SavvyRocket Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #10 S utkuymus dedi: Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın. Hotspot'a Eki Görüntüle 1749496 dokunup basılı tutun. USB tethering'i açın. Genişletmek için tıkla... Sanırsam yaptım devamında ne yapmam lazım SavvyRocket dedi: S Sanırsam yaptım devamında ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... bunu yaptıkdan sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde internet düzeldi ve sorunsuz bağlandı şuan nedense
S utkuymus dedi: Telefonunuzu USB kablosuyla diğer cihaza bağlayın. Ekranın üst kısmında bir bildirim görünür. Telefonunuzda, ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın. Hotspot'a Eki Görüntüle 1749496 dokunup basılı tutun. USB tethering'i açın. Genişletmek için tıkla... Sanırsam yaptım devamında ne yapmam lazım SavvyRocket dedi: S Sanırsam yaptım devamında ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... bunu yaptıkdan sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde internet düzeldi ve sorunsuz bağlandı şuan nedense