Arkadaşlar laptopumun ekranının fotoğrafını attım. Hiçbir şeye dokunmuyodum laptop kucağımda telefondan mesajlaşıyodum bilgisayarda Windows ana ekranındaydı bir anda böyle oldu. Kapatıp açtım full enerjiyi kestim bataryayı falan çıkartıp taktım ama kaldı böyle. Ne olmuş olabilir kendim düzeltebilir miyim lütfen yardım edin. Olmazsa Casper bayisine falan gitsem düzeltirler mi?
Durduk yere bilgisayar normal bir şekilde açıkken ekrana bi baktım gitti. Açılırken en başta Casper yazıyordu mesela orada da böyle çizgili. Bu arada demin baktım artık PC açılıyor ama hiç görüntü gelmiyor.
PC açıkken ekrana bir kere vur görüntüde bir düzelme var mı diye bak. Alt kısmına tam CasperT yazan yerin arkasına 3 parmağın ile vur. Eğer görüntüde anlık olarak bir düzelme görürsen paneli çıkartıp kendinde tamir edebilirsin. Umarım GPU zarar görmemiştir.
PC açıkken ekrana bir kere vur görüntüde bir düzelme var mı diye bak. Alt kısmına tam CasperT yazan yerin arkasına 3 parmağın ile vur. Eğer görüntüde anlık olarak bir düzelme görürsen paneli çıkartıp kendinde tamir edebilirsin. Umarım GPU zarar görmemiştir.
Ahahahhahahaaha gerçeken mi kardeşim sevindim hayırlı olsun bende CasperT note book kullanıyorum en az 70 kere söküp toplamışımdır tüm kasayı sorunu bitmez onun ama hayırlı günler kardeşim güle güle kullanın. : D haahahahahahahah Nasılım ama ProfTech isminin hakkını veririm ben.