Hepinize merhabalar değerli arkadaşlar. Bilgisayarıma SSD almak istiyorum fakat M.2 mSATA mı alacağım yoksa M.2 NVMe destekli bir SSD mi alacağım bilmiyorum (NVMe SSD almak tercihim). Yoğun araştırmalarım sonucunda da bir bilgiye sahip olamadım. Bazı konularda desteklemediğini bazı konularda...
www.technopat.net
Benim bilgisayarımda bu ben hdd yerine takılan değil de bu soket gibi olan ssd almaya karar verdim ama NVMe destekli bir bilgisayar değilmiş ama sizin attığınız m2 ssd NVMe yazıyor yardımcı olur musunuz?
@mamiyt78 NVMe desteklemiyormuş evet. O SSD'yi bilgisayara takabilirsiniz ama BIOS'ta gözükmediğini söylüyorlar. M.2 SATA veya 2.5 SATA alırsanız kullanabilirsiniz.
@mamiyt78 NVMe desteklemiyormuş evet. O SSD'yi bilgisayara takabilirsiniz ama BIOS'ta gözükmediğini söylüyorlar. M.2 SATA veya 2.5 SATA alırsanız kullanabilirsiniz.
Forumda çok emek veriyorsunuz sizleri daha çok rahatsız edip yormak istemiyorum,
laptobuma uygun NVMe olmayan m2 sata ssd link atabilir misiniz? 250gb olur
En ucuz Western Digital Blue WDS500G2B0B SATA 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS500G2B0B SATA 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Western Digital Blue WDS500G2B0B SATA 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS500G2B0B SATA 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!