emrerr12 Yoctopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #1 Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir?
Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir?
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #2 emrerr12 dedi: Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İçini açıp temizliği yapılmalı ve kaliteli termal macunlarla GPU ve CPU'ya sürülmeli.
emrerr12 dedi: Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... İçini açıp temizliği yapılmalı ve kaliteli termal macunlarla GPU ve CPU'ya sürülmeli.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 1 Ocak 2024 #3 Termal macunun ömrü bitmiştir ya da fanı çalışıyor mu?
emrerr12 Yoctopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #4 FurkanCo dedi: Termal macunun ömrü bitmiştir ya da fanı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim.
FurkanCo dedi: Termal macunun ömrü bitmiştir ya da fanı çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #5 emrerr12 dedi: Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tam model verebilir misiniz? Birçok Casper laptop var sonuçta.
emrerr12 dedi: Merhaba, Casper bir laptopum var ekran kartı sıcaklığı 105 dereceye çıkıyor ve PC kapanıyor. Bu neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Tam model verebilir misiniz? Birçok Casper laptop var sonuçta.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #6 emrerr12 dedi: Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişmeli.
emrerr12 dedi: Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişmeli.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 1 Ocak 2024 #7 emrerr12 dedi: Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim. Genişletmek için tıkla... Termal macunu internetten sipariş verip kendiniz yenileyebilirsiniz kolay zaten.
emrerr12 dedi: Termal macununa bakmadım ama fan 105 derece iken bilgisayarı soğutmuyor geçen fanı hafta temizledim. Genişletmek için tıkla... Termal macunu internetten sipariş verip kendiniz yenileyebilirsiniz kolay zaten.
emrerr12 Yoctopat Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #8 bilmemem dedi: Tam model verebilir misiniz? Birçok Casper laptop var sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tabi A15 yazıyor FurkanCo dedi: Termal macunu internetten sipariş verip kendiniz yenileyebilirsiniz kolay zaten. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir termal macun var mı acaba? Isınıp kapanması termal macuna mı bağlı ?
bilmemem dedi: Tam model verebilir misiniz? Birçok Casper laptop var sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tabi A15 yazıyor FurkanCo dedi: Termal macunu internetten sipariş verip kendiniz yenileyebilirsiniz kolay zaten. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir termal macun var mı acaba? Isınıp kapanması termal macuna mı bağlı ?
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #9 @emrerr12 sorun yeni olmaya başladıysa termal macundan başka bir şey gelmiyor aklıma. MX-6 kullanabilirsiniz.
@emrerr12 sorun yeni olmaya başladıysa termal macundan başka bir şey gelmiyor aklıma. MX-6 kullanabilirsiniz.
FurkanCo Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 101 1 Ocak 2024 #10 emrerr12 dedi: Tabii A15 yazıyor. Önerebileceğiniz bir termal macun var mı acaba? Isınıp kapanması termal macuna mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ona bağlı evet. Macun olarak da MX4 önerebilirim.
emrerr12 dedi: Tabii A15 yazıyor. Önerebileceğiniz bir termal macun var mı acaba? Isınıp kapanması termal macuna mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ona bağlı evet. Macun olarak da MX4 önerebilirim.