Casper Laptop Isınma Sorunu

alper150

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. 4. Nesil CHY model bir laptop kullanıyorum. Isınma sorunu yaşıyorum daha doğrusu çok farklı bi sorun daha önce karşılaşmadığım bi sorun yardımcı olabilecek veya bilgisi olan var mı ?
Yaşadığım soruna gelecek olursak termal macunları daha 2 gün önce yeniledim fanların tamamını temizledim. Lakin şöyle bir sorun var, laptop ısınmadığı halde işlemci ısısı ve Intel'in dahili işlemcisi ilk açılışta daha ekran boş iken 60 ile 70 arasında oluyor, daha laptop ilk açıldığı halde ısınma 0 iken bilgisayarda biraz takıldıktan sonra oyuna girdikten sonra en fazla 2 dakika. En fazla 2 dakika sonra işlemci veya GPU ısısı 100'e çıkarak bilgisayar kendini kapatıyor fakat laptopun dış tarafından yani alt tarafından ısısına baktığımda hiç ısınmadığını görüyorum ayrıca harici olarak aldığım soğutucu fanda bulunmakta. Sebebini bilen veya sorununu bilen var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Eğer harici yeni bir fan taktiysan fanin cpu uzerine gelen kisimda bir etiket laylon v.s bir bant yapışlıolabilir fani sokup kontrol edip tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…