Casper laptop logoda kalıyor

swiftdo

Yoctopat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle selamlar, ben dün gece laptopumda oyun oynadıktan sonra gelen güncellemeyi yaptım ve bilgisayarı kapattım. Ek bilgi vereyim laptopum nedense bataryayı algılamamaya başlamış bir süre önce artık kullanırken full prize bağlı duruyor, ardına sabah açmak istediğimde Casper logosunda kalıyor. BIOS'u rahatlıkla açabiliyorum ayrıca araştırdım baktım falan boot yerine de baktım her şey normal. Acaba yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum açıkçası.

Şunu yapın; bilgisayarı kapatın sonra açma tuşuna basın, bilgisayarın markası gözüktüğü gibi tuşa basılı tutun kapansın bilgisayar bunu 7 kere falan yapın sonra normal açın bilgisayarı kurtarma ekranı gelmesi lazım bundan sonra. Kurtarma ekranından varsa kurtarma yedeginizi yüklemeyi deneyip, yoksa güncellemeyi kaldırıp sistemi başlatabilmeniz gerekli.

Windows kurtarmaya hazırlanıyor şeklinde bir yazı geldikten sonra sistemin açılmasına müsade edebilirsiniz.

Dostlar öncelikle selamlar, ben dün gece laptopumda oyun oynadıktan sonra gelen güncellemeyi yaptım ve bilgisayarı kapattım. Ek bilgi vereyim laptopum nedense bataryayı algılamamaya başlamış bir süre önce artık kullanırken full prize bağlı duruyor, ardına sabah açmak istediğimde Casper logosunda kalıyor. BIOS'u rahatlıkla açabiliyorum ayrıca araştırdım baktım falan boot yerine de baktım her şey normal. Acaba yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum açıkçası.
bendede casper logosu geliyor 15-20 saniye duruyor sonra açılıyor istersen direkt format at.

Denedim ama maalesef olmadı galiba bilgisayarcıya götüreceğim

bendede casper logosu geliyor 15-20 saniye duruyor sonra açılıyor istersen direkt format at.
format atmayı bilmediğim ve içinde bazı dosyalarım ve uygulamalarım olduğu için tercih etmiyorum aslında ama bende logo geliyor sonra kalıyor açılmıyor hiç

Windows kurulu USB var mı elinizde?

Onunla bilgisayarı başlatıp bu bilgisayarı onarın seçeneği ile onarmaya çalışın bir de.

Ya yok elimde yine de teşekkürler yardımın için dostum başka bir yöntem falan bulursan yine beni bilgilendirirsin olmadı ben son çare bilgisayarcıya götüreceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı