Hayır şaka değil. Doğru demiş. Önceki mesajları okumadım ama 2. ekran kartı büyük ihtimal GT 610m'dir. Biz ekran kartlarını soldan 2. rakama göre değerlendiririz. 0,1,2,3 en kötülerdir.
GT 610 soldan 2. rakamı 1 demek ki kötü.
HD 4000 soldan 2. rakamı 0 demek ki kötü.
Soğuk bir su iç bence. Ardından bunu dinle. Aynı duruma düşmüş oluyorsun.
Arkadaşlar canla başla seni vazgeçirmeye çalışıyorlar sen halen şunu açar mı bunu açar mı şöyle yapsam olur mu böyle yapsam olur mu diyorsun. Yahu dandik bilgisayarı almışsın işte seni 1 yıl bile götürmez. O paraya çok daha iyi pc alınır. Dahada uzatma git geri götür babanın parasının boşa gitmesini mi istiyorsun ? Az para değil 1300-1500 TL. Yardımcı olmak için varız burada. Senin iyiliğini istemesek kimse tınlamaz bile seni. Hadi onu geçtim birde Casper almışsın. Kesinlikle söyle babana.
Arkadaşlar canla başla seni vazgeçirmeye çalışıyorlar sen halen şunu açar mı bunu açar mı şöyle yapsam olur mu böyle yapsam olur mu diyorsun. Yahu dandik bilgisayarı almışsın işte seni 1 yıl bile götürmez. O paraya çok daha iyi pc alınır. Dahada uzatma git geri götür babanın parasının boşa gitmesini mi istiyorsun ? Az para değil 1300-1500 TL. Yardımcı olmak için varız burada. Senin iyiliğini istemesek kimse tınlamaz bile seni. Hadi onu geçtim birde Casper almışsın. Kesinlikle söyle babana.
Abi dediklerinizde haklısınız ama bir de benim açımdan bakın olaya yapabileceğim birşey olsa şimdi değiştireyim ama adamı bulamıyorum,ayrıca babama anlatsam azar yiyeceğim bir de bana diyeceği şey umurumda değil ne halt yersen ye hayatta gidipte değiştirmek ile uğraşmaz,tanıyorum adamı