Casper laptop Wi-Fi ayarlarını görmüyor

esradrn

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim laptopum Casper. Önceleri internete Wi-Fi üzerinden bağlanıyordum, sonrasında bu ayar bozuldu, bir telefon ve USB kabloyla birlikte Wi-Fi'ya bağlanmaya devam ettim, sonrasında bu ayar da bozuldu, artık hiçbir şekilde laptopum Wi-Fi ayarlarını görmüyor, ayarlar kısmında internetle alakalı olan ayarlara dahi girmiyor. Bu arada bilgisayarım nereden baksanız 10 yıllık ama beni idare ediyordu, ne yapmalıyım?

Üstüne tıklayıp bağlan dediğimde aşağıdan bildirim penceresi çıkıyor ve internet yok diyor ancak evde her telefondan internete giriyoruz ve masaüstü bilgisayar da aynı şekilde bağlanıyor internete

Üstüne tıklayıp bağlan dediğimde aşağıdan bildirim penceresi çıkıyor ve internet yok diyor ancak evde her telefondan internete giriyoruz ve masaüstü bilgisayar da aynı şekilde bağlanıyor internete
Burada wifi isminizi görüyorsanız ağı unut deyip tekrardan bağlan deyin. Sonuç alamazsanız wifi sürücüsünü kaldırıp sitesinden güncel olanı indirip kurun.

Wi-Fi ile alakalı hiçbir şey görünmüyor PC’de maalesef. Ayrıca internete bağlanmadan nasıl indireceğim telefonumun internetine bağlanmayı denedim ama internete dair hiçbir şey yok bilgisayarımda :((((

Wi-Fi ile alakalı hiçbir şey görünmüyor PC’de maalesef. Ayrıca internete bağlanmadan nasıl indireceğim telefonumun internetine bağlanmayı denedim ama internete dair hiçbir şey yok bilgisayarımda :((((
Burada sadece kablolu bağlantı yapabilirsiniz. Sürücüleri indirip kurana kadar ethernet kablosuyla modeme bağlanmayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı