C CoMBaT Hectopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2 12 Eylül 2013 #1 Logic kullanmak için Casper bilgisayarıma iATKOS L2 kurdum fakat elma logosunda donup kalıyor. Aşağıdaki siteden bakarak kurdum. Casper CPQ-I720-4L25 Bilgisayarımı Sorunsuzca Hackintosh Lion Kurabildim | Ayberk iOS Büyük ihtimal iATKOS'u yüklerken sürücü ayarlarında yanlış bir seçim yaptım çünkü tam olarak hangi sürücüleri seçeceğimi bilmiyorum. Bana yardım edermisiniz ? Ne yapmam gerekir ? Sistemim: CPU : Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz RAM : 8.1 GB GPU : GeForce GT 425M Sound Card : Realtek High Definition Audio HDD : 600 GB Chipset : Intel HM55 Wi-Fi : Atheros AR9285 Lan (Kullanmıyorum) : Atheros AR8131 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2013
Logic kullanmak için Casper bilgisayarıma iATKOS L2 kurdum fakat elma logosunda donup kalıyor. Aşağıdaki siteden bakarak kurdum. Casper CPQ-I720-4L25 Bilgisayarımı Sorunsuzca Hackintosh Lion Kurabildim | Ayberk iOS Büyük ihtimal iATKOS'u yüklerken sürücü ayarlarında yanlış bir seçim yaptım çünkü tam olarak hangi sürücüleri seçeceğimi bilmiyorum. Bana yardım edermisiniz ? Ne yapmam gerekir ? Sistemim: CPU : Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz RAM : 8.1 GB GPU : GeForce GT 425M Sound Card : Realtek High Definition Audio HDD : 600 GB Chipset : Intel HM55 Wi-Fi : Atheros AR9285 Lan (Kullanmıyorum) : Atheros AR8131
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Eylül 2013 #2 Bir de bu rehberle dener misiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat
Bir de bu rehberle dener misiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat
C CoMBaT Hectopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2 13 Eylül 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Bir de bu rehberle dener misiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Genişletmek için tıkla... Recep abi yorumun için çok teşekkür ederim. Bu işlemi satın almadan gerçekleştirme imkanım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2013
Recep Baltaş dedi: Bir de bu rehberle dener misiniz: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Genişletmek için tıkla... Recep abi yorumun için çok teşekkür ederim. Bu işlemi satın almadan gerçekleştirme imkanım var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Eylül 2013 #4 CoMBaT dedi: Recep abi yorumun için çok teşekkür ederim. Bu işlemi satın almadan gerçekleştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Alternatif bir yöntem paylaşacağım forumda.
CoMBaT dedi: Recep abi yorumun için çok teşekkür ederim. Bu işlemi satın almadan gerçekleştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Alternatif bir yöntem paylaşacağım forumda.