Casper Laptopa Uygun Güncel BIOS Sürümü Bulma

XMixtelXx

Hectopat
Katılım
21 Eylül 2017
Mesajlar
558
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İ5-4210M, 6GB RAM, GT 940M sistemin güncel BIOS'unu nereden öğrenebilirim? Varsa nasıl güncelleyebilirim?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam WinC15BPG.702 adlı dosyayı indirdim. USB' yi biçimlendirip indirdiğim dosyanın içindeki programı USB içine attım. Yeniden başlattım. F2 ile BİOS'a girip Secure boot' u Disabled yaptım. F10 yapıp yes dedim ardından delete bastım ama USB ekranı çıkmadı.
 
İndirdiğiniz dosya ZİP ise 7-ZİP veya başka bir programla masaüstüne çıkarın, ardından oyun açar gibi simgeye tıklayın BİOS kendiliğinden güncellenecek. Bilgisayarın elektrik bağlantısını kesmeyin, bir kaç kere açılıp kapanacak fan son devirde dönecek. İşlem bittiğinde Windows kendi kendine açılacak.
 
current bios does not support the program of this version hatası aldım. Yönetici olarak çalıştırınca fotoğraflardaki hatayı aldım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_45.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_46.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
CSM' yi enabled yaptım, UEFİ & CSM seçeneğini bulamadım ve yine sonuç aynı. Yeniden başlatıp BİOS' a girince CSM' yi yeniden disabled olarak gördüm.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20190313_135503.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 65
CSM' yi enabled yaptım, UEFİ & CSM seçeneğini bulamadım ve yine sonuç aynı. Yeniden başlatıp BİOS' a girince CSM' yi yeniden disabled olarak gördüm.
CSM'yi enabled yaptıktan sonra kaydedip çıktığınıza emin misiniz?
 
@Pitbull evet hocam sonra Security-Security Boot disabled yaptım F10 yapıp yeniden başlatınca baktım CSM enabled olarak kalmış fakat program yine aynı hatayı verdi.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20190313_142300.jpg
    272,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20190313_142239.jpg
    212,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…