guventurksever Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Casper laptopum 1-2 gün öncesinden Wi-Fi'yi kapattı. 1 saat sonra falan yazıyor, seçiyorum bekliyorum olmuyor. İnternette ne kadar çözüm varsa yaptım, sıfırladım olmadı. Fn + F2 basıyorum yine olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
Casper laptopum 1-2 gün öncesinden Wi-Fi'yi kapattı. 1 saat sonra falan yazıyor, seçiyorum bekliyorum olmuyor. İnternette ne kadar çözüm varsa yaptım, sıfırladım olmadı. Fn + F2 basıyorum yine olmuyor.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Kablosuz sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misiniz? Kablosuz kart aygıt yöneticisinde görünüyor mu?
Kablosuz sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misiniz? Kablosuz kart aygıt yöneticisinde görünüyor mu?
guventurksever Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 ne var ne yoksa denedim olmuyor arkadaş olmuyor ya