I itsmylife Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 26 2 Şubat 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda anlatılan yuva ne işe yarıyor? Benim laptopta soket bile var orada. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda anlatılan yuva ne işe yarıyor? Benim laptopta soket bile var orada.
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2017 #2 Keşke dakikayı söyleseydin. Galiba msata ssd.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Şubat 2017 #3 Soket varsa fotoğrafını çekip paylaşın. Soketi göremeden bilgi vermek zor. mSATA olabilir, M.2 olabilir...
Soket varsa fotoğrafını çekip paylaşın. Soketi göremeden bilgi vermek zor. mSATA olabilir, M.2 olabilir...
I itsmylife Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 26 2 Şubat 2017 #4 6:40 a ayarladığımı zannediyordum videoyu kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri 1.jpg 191,9 KB · Görüntüleme: 83
6:40 a ayarladığımı zannediyordum videoyu kusura bakmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zekcek Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 663 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2017 #5 Msata girişi.