Casper M2758QP Monitör Açılmıyor

death98

Centipat
Daha yeni Casper M.2758QP monitor aldım. Monitor bağlantılarını yaptığımda herhangi bir şekilde monitörü açamadım. Monitörün Power kablosunu bağlayıp açma tuşuna bastığımda bile herhangi bir şekilde Power LED ışığı yanmıyor ve görüntü gelmiyor. DP ve HDMI kablolarını ayrı ayrı denedim. Monitor Power kablosunu kasada denedim, kasa çalıştı. Kasanın kablosunu monitörde denedim yine Power ışığı veya görüntü yok. Mağazanın dediği gibi ekran kartı güncellemelerini bir daha kurdum olmadı. Monitörü arkadaşımın laptopuna HDMI ile bağlantı yaptım yine olmadı. Yarın değişim için geri göndereceğim. Fakat sizce kaçırdığım bir yer var mı? Mağaza ama biz çalıştırdık sorun yok der mi? Yani normalde düz fişe taksam bile monitörün güç ışığı yanması ve no signal tarzı bir görüntünün gelmesi gerek değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim yarın sabah değişime vereceğim çünkü.
  • ASUS Dual GeForce RTX OC Evo 6 GB
  • i5 9400F işlemci
  • ASUS Prime B365M-K
  • Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance 2666M
  • Power boos VK-G3403S 650W 80+

Besleme kartı bozuktur büyük bir ihtimalle. Zaman kaybetmeden değişime verin

Teşekkürler. Sayenizde biraz içim rahatladı. Bakalım mağaza ne diyecek acaba?
Dediğiniz gibi ürünle ilgili bir hataymış. Uyardığınız için yeniden teşekkür ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…