Casper markası yeni 4000 serisi laptoplar alınır mı?

aordu41

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce bunlar alınır mı?
Casper marka kalitesi nasıldır?

4 yıl masaüstü 1 yıl laptop Casper kullanmış biri olarak alınmaz hocam. Malzeme kalitesi gerçekten kötü.
Dizi film ofis ve günlük işler için Casper alınabilir. Oyun için alınmaz.

Ekran kartı gücüne soru cevapta 100watt yazmışlar ama hiç inandırıcı gelmedi. Şu an ön siparişte cihazlar nisan sonunda gelecek. Performans testlerine bakmadan almak kumar oynamak olur. Eğer RTX40 alacaksan ve 30k bandına çıkabiliyorsan ASUS ROG STRIX G16 öneririm şu an kullanıyorum. Performans, malzeme kalitesi ve soğutma konusunda çok memmunum. İşlemci ve ekran kartı çok yeni olduğu için kurulum çok zorladı. Sürücüleri manuel olarak kurmak gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de kararsız kaldım. Kağıt üstünde çok iyi geldiler.

Caspera laptop tarafında ben hâlâ güvenmem, alınmaz.
valla bende tereddütteyim ancak dün 100 adet vardı şimdi kontrol ettim 44 adet kalmış, 1 günde 56 tane satılmış, bugün cihazı teknosada inceledim, gayet kaliteli görünüyordu, ancak uzun vadede ne olur onu bilemem tabi

Stok sayısına nerden bakıyorsunuz hocam?

Hocam test gelmeden almanızı önermem. Bir görmek lazım, o testi görünce de zaten bu fiyatta olmaz. Riske girilir mi derseniz, ben girmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…