ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 22 Şubat 2024 #31 Knover dedi: Kendim denedim 27" 1080p pikselleşme oluyor 720p'de kullanıyormuş gibi hissettiriyor. Gamepadle uzaktan oynamayacaksan alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dibinde durmadığın sürece sorun olmuyor. Gayet normal. "Pikselleşme" diyebileceğimiz vaziyetten çok uzak.
Knover dedi: Kendim denedim 27" 1080p pikselleşme oluyor 720p'de kullanıyormuş gibi hissettiriyor. Gamepadle uzaktan oynamayacaksan alınmaz. Genişletmek için tıkla... Dibinde durmadığın sürece sorun olmuyor. Gayet normal. "Pikselleşme" diyebileceğimiz vaziyetten çok uzak.
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #32 ProximusTwo dedi: Dibinde durmadığın sürece sorun olmuyor. Gayet normal. "pikselleşme" diyebileceğimiz vaziyetten çok uzak. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir o zaman denemek lazım beni rahatsız ediyor.
ProximusTwo dedi: Dibinde durmadığın sürece sorun olmuyor. Gayet normal. "pikselleşme" diyebileceğimiz vaziyetten çok uzak. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir o zaman denemek lazım beni rahatsız ediyor.