N netural Yoctopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 Merhabalar. Ben yeni bir monitör aldım; Casper 21.5” Monitör | Çift Hoparlörü ile Yüksek Ses Kalitesi | Casper Monitör monitörde VGA ve HDMI girişi var ama benim kasamda HDMI girişi yok ve VGA ile görüntü alabildim. Ama kasamda ses jack girişli olduğu için sesi aktaramıyorum. Monitörden sesi nasıl alabilirim? Dosya Ekleri 20220326_215347.jpg 121,2 KB · Görüntüleme: 58 20220326_215244.jpg 242,5 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Merhabalar. Ben yeni bir monitör aldım; Casper 21.5” Monitör | Çift Hoparlörü ile Yüksek Ses Kalitesi | Casper Monitör monitörde VGA ve HDMI girişi var ama benim kasamda HDMI girişi yok ve VGA ile görüntü alabildim. Ama kasamda ses jack girişli olduğu için sesi aktaramıyorum. Monitörden sesi nasıl alabilirim?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 VGA girişi sesi aktarmaz. Almak için HDMI girişini kullanman lazım, onu da kullanamayacağın için ses alamazsın.
VGA girişi sesi aktarmaz. Almak için HDMI girişini kullanman lazım, onu da kullanamayacağın için ses alamazsın.
YasoYasoo Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 524 Çözümler 5 26 Mart 2022 #3 netural dedi: Merhabalar. Ben yeni bir monitör aldım; Casper 21.5” Monitör | Çift Hoparlörü ile Yüksek Ses Kalitesi | Casper Monitör monitörde VGA ve HDMI girişi var ama benim kasamda HDMI girişi yok ve VGA ile görüntü alabildim. Ama kasamda ses jack girişli olduğu için sesi aktaramıyorum. Monitörden sesi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü kullanabilirsin. Başka bir yöntem aklıma gelmedi.
netural dedi: Merhabalar. Ben yeni bir monitör aldım; Casper 21.5” Monitör | Çift Hoparlörü ile Yüksek Ses Kalitesi | Casper Monitör monitörde VGA ve HDMI girişi var ama benim kasamda HDMI girişi yok ve VGA ile görüntü alabildim. Ama kasamda ses jack girişli olduğu için sesi aktaramıyorum. Monitörden sesi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... VGA to HDMI dönüştürücü kullanabilirsin. Başka bir yöntem aklıma gelmedi.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 YasoYasoo dedi: VGA to HDMI dönüştürücü kullanabilirsin. Başka bir yöntem aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... O da sesi aktarmaz sonuç olarak ekran kartından VGA olarak çıkış alıyor.
YasoYasoo dedi: VGA to HDMI dönüştürücü kullanabilirsin. Başka bir yöntem aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... O da sesi aktarmaz sonuç olarak ekran kartından VGA olarak çıkış alıyor.