Casper MT55 Anakart, i7 4702HQ ile uyumlu mu?

Gsaray_uA

Kilopat
Arkadaşlar Casper marka laptop var, uzun süredir duruyor öyle. 3. nesil i5-3210 2.50 GHz işlemcisi var. Anakartı bozuk. Ben de 4. nesil GT 740M olan anakart almak istiyorum.
4. nesil i7-4702HQ işlemci aldım ama HQ bu anakarta uyuyor mu?
Ama bu 4. nesil, anakarta i7-4702HQ uyar mı? Yani uyumsuzluk yaratır mı?
Almak istediğim yerde i7-4702MQ olan versiyonda denedik uyumsuzluk oluşmadı ama HQ işlemci elimde olmadığı için deneme şansım hiç olmadı dedi ve durdum ne yapacağımı bilemiyorum, işlemci uymazsa boşuna para vermiş olacağım.
Anakart linki;
Ve soğutucu uymadığı için altta linkteki bakır soğutucuyu alacağım (i7 uyumlu bakır soğutucu);
Evde boşuna bozuk duracağına biraz masrafla iş gören bir laptop olsun istiyorum.
Uyumlu mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Benim eski laptop bu;

Yardımlarınızı bekliyorum

Donanımhaber'de de aynı soruyu sormuşsunuz sorunu halletmişsiniz. Anakart yapıları hemen hemen aynı olduğu için sıkıntı yaşanmamıştır. Birde ısınma dışında sorun yok demişsiniz, uygun soğutucu buldunuz mu?

İlginiz için teşekkür ederim. Evet uygun soğutucu buldum bakır plakası daha geniş i7 uyumlu daha takmadım eski olan bakır ufak kaldı ısınma nedeni bundan kaynaklanıyordur bu gün takacağım amacım zaten oyun oynamak değil ufak tefek iş görsün istemiştim ama SSD ile muazzam oldu işlemci değişeceklere tavsiyem uyumlu olursa işinize yarayacak Laptop oluyor Denemekte fayda var.
Birde başka bir sorum var Harici ekran kartı (Masaüstü aparat ile) Gtx 1060. ekran kartı takabilirmiyim iki tane Wifi girişi mevcut anakartta Cevaplarınızı bekliyorum

Merhabalar öncelikle bi sorunum var yardımcı olursanız çok memnun olurum. işlemcisi orta derece laptop um var ve hdmi ile televizyon ekranına bağladım, televizyon dediğimde 24 inc led. fakat tepkime süresi ve görüntüsü çok kötü. Cs go oynuyorum fakat görüntüden dolayı oynayamıyorum. VGA kablo bağlasam görüntü net'leşirmi yardımcı olur'musunuz? İlginiz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…