H HosCakal Kilopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #1 Başlıkta belirttiğim ürün hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Ayrıca ürünün işletim sistemi windows 8 rt mi?
Başlıkta belirttiğim ürün hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Ayrıca ürünün işletim sistemi windows 8 rt mi?
RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #2 Kesinlikle almamalısınız. Casper hakkında sosyalde birçok fikir ve görüş elde edebilirsiniz. Kısacası kötü bir markadır ve bu ürünü almanızı kimse tavsiye etmez. Asus, Samsung, Lenovo gibi markaların modellerine yönelin.
Kesinlikle almamalısınız. Casper hakkında sosyalde birçok fikir ve görüş elde edebilirsiniz. Kısacası kötü bir markadır ve bu ürünü almanızı kimse tavsiye etmez. Asus, Samsung, Lenovo gibi markaların modellerine yönelin.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2014 #3 Donanımı ne kadar güçlü olursa olsun Casper'in kullanıcılara yaşattığı hayal kırıklıkları ortada. Almışken daha kaliteli markalara yönelmelisin.
Donanımı ne kadar güçlü olursa olsun Casper'in kullanıcılara yaşattığı hayal kırıklıkları ortada. Almışken daha kaliteli markalara yönelmelisin.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 18 Aralık 2014 #4 Casper pişmanlıktır. Casper marka olan bilgisayarım beni bilgisayarlardan soğuttu.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Aralık 2014 #5 Casper çöptür. İşletim sistemi 8.1.