Casper N240 İnsydeh20 BIOS Windows engeli kaldırma

ismail27e

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Casper N240 tablet PC'de Windows'tan ve UEFI'den başka yükleme seçeneği yok. En kötü Windows 8 yüklesem format ve programlar sonrası hafıza kalmıyor bir süre kullanınca zaten şişiyor. Eski bir sistem yüklemek için ya da sadece android kullanmaya da razıyım. Diskte GPT koruması hatası ile karşılaşıyorum sadece Windows'a açık bir de legacy mode veya csm seçeneği yok. BIOS güncellemesi yapsam faydası olur mu? BIOS ekranı aşağıdaki gibi.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba.. Seninle aynı dertlerden muzdarip olarak, ben de aynı amaçla araştırma yaparken bu başlığa rastladım.. Herhangi bir gelişme var mı.? Çözebildin i nasıl boot edeceğini.?

Hocam merhaba.. Seninle aynı dertlerden muzdarip olarak, ben de aynı amaçla araştırma yaparken bu başlığa rastladım.. Herhangi bir gelişme var mı.? Çözebildin i nasıl boot edeceğini.?
Malesef olmadı android x86 daki android kalıpları yüklemeyi başardım. tam boot ekranında ayarlamaya çalışırken farkettim ki bu işi başarsam bile ses çalmıyor ve batarya yüzdesi göstermiyor yani n240 ile uyumlu çalışan hiçbir androidx86 imajı yok. Downloads buradaki intel projeleri uyumlu olabilir fakat bunu da usb ye uygun hale getirip boot yapamadım bir umut bu kaldı. android x86 dakiler kesinikle uyumsuz boşuna uğraşma olsa bile ses çalışmıyor

Aha benim gibi bu cihaza format attıktan sonra ses aygıtı ve pil yüzdesi giden birini buldum hey aynı sorun benim başıma geldi yardım edin !

yazilim-ve-surucu-arama buradan ürün kategorisine tablet seç sonra orda n240 çıkar. oradaki bütün driverleri yükle sorun hallolur.

Abi işte o sitede sorun var o arşivlerin içinde saçma sapan dosyalar var Driver Yok, ''ŞikayetVar'' sitesinde ben dahil tam 1900 kişi bu sorun ile uğraşıyor. Abi bir bak adamlar ne yazmışlar aynı sorun bende var Casper Via N240 Driver Desteği Yok!

EDİT: aygıt yöneticisinde bile ses aygıtı vs. yok cihaz çöp oldu o adamın dediği gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı