ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Merhaba. Sistemim aşağıdaki gibi. Bu bilgisayara flasha başka bir işletim sistemi Chrome OS gibi kurmak istiyorum. Sonra flashdan çalıştıracağım. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri 1699115-dea7909cf415a249076906816e86d9f2.png 6,2 KB · Görüntüleme: 49 1699114-85c5a5e79a90f115f4529946cfac6101.png 10,8 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba. Sistemim aşağıdaki gibi. Bu bilgisayara flasha başka bir işletim sistemi Chrome OS gibi kurmak istiyorum. Sonra flashdan çalıştıracağım. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?
nydachles Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Çukurova Turkey/ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FLO Satış Danışmanı 22 Mart 2023 #2 Öncelikte sistemin hakkında paylaştığın dxdiag görüntüleri net görülmüyor bizimle tekrar paylaşabilir misin ?
Öncelikte sistemin hakkında paylaştığın dxdiag görüntüleri net görülmüyor bizimle tekrar paylaşabilir misin ?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Mart 2023 #3 Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #4 nydachles dedi: Öncelikte sistemin hakkında paylaştığın dxdiag görüntüleri net görülmüyor bizimle tekrar paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Tabikide Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Phoenix OS kurarsam çalışır mı? Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 8.1 kurarsam çalışır mı yardımcı olun lütfen. Dosya Ekleri 1658407589385.png 5,8 KB · Görüntüleme: 27 1658407666107.png 8,5 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 22 Mart 2023
nydachles dedi: Öncelikte sistemin hakkında paylaştığın dxdiag görüntüleri net görülmüyor bizimle tekrar paylaşabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Tabikide Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Phoenix OS kurarsam çalışır mı? Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Wheetau dedi: Yanlış bilmiyorsam ChromeOS flashtan boot mümkün değil, Linux dağıtımlarına bakınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 8.1 kurarsam çalışır mı yardımcı olun lütfen.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Mart 2023 #5 Hocam 8.1 flashtan çalışır evet lakin linux haricinde flashtan çalıştırmayı pek önermiyorum, çünkü flash belleklerin okuma yazma hızları çok rezil.
Hocam 8.1 flashtan çalışır evet lakin linux haricinde flashtan çalıştırmayı pek önermiyorum, çünkü flash belleklerin okuma yazma hızları çok rezil.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #6 Wheetau dedi: Hocam 8.1 flashtan çalışır evet lakin Linux haricinde flashtan çalıştırmayı pek önermiyorum, çünkü flash belleklerin okuma yazma hızları çok rezil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videodaki gibi yapacağım umarım bir sorun çıkmaz.
Wheetau dedi: Hocam 8.1 flashtan çalışır evet lakin Linux haricinde flashtan çalıştırmayı pek önermiyorum, çünkü flash belleklerin okuma yazma hızları çok rezil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videodaki gibi yapacağım umarım bir sorun çıkmaz.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Mart 2023 #7 ozaylol dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videodaki gibi yapacağım umarım bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... USB'de mevcutmuş, kullanabilirsiniz evet.
ozaylol dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videodaki gibi yapacağım umarım bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... USB'de mevcutmuş, kullanabilirsiniz evet.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #8 Wheetau dedi: USB'de mevcutmuş, kullanabilirsiniz evet. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ama boot menüden SD kartım yok ya da ben göremiyorum.
Wheetau dedi: USB'de mevcutmuş, kullanabilirsiniz evet. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ama boot menüden SD kartım yok ya da ben göremiyorum.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Mart 2023 #9 ozaylol dedi: Hocam kurdum ama boot menüden SD kartım yok ya da ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... USB'ye kuracağım demiştiniz? SD Kart ile boot mümkün değil.
ozaylol dedi: Hocam kurdum ama boot menüden SD kartım yok ya da ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... USB'ye kuracağım demiştiniz? SD Kart ile boot mümkün değil.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #10 Wheetau dedi: USB'ye kuracağım demiştiniz? SD kart ile boot mümkün değil. Genişletmek için tıkla... USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım.
Wheetau dedi: USB'ye kuracağım demiştiniz? SD kart ile boot mümkün değil. Genişletmek için tıkla... USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım.