U ugurkisa Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #11 ozaylol dedi: USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Merak ettim de. ozaylol dedi: USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sonuç ne oldu acaba?
ozaylol dedi: USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Merak ettim de. ozaylol dedi: USB'yi çöp etmek istememiştim ama bilmiyordum sağ olun şimdi bir flasha kuracağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sonuç ne oldu acaba?
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #12 ugurkisa dedi: Sonuç ne oldu? Merak ettim de. Merhaba, sonuç ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam pardon sınav haftam görmemişim. Sonuç olarak kurdum ancak ses driveri çalışmadı ama performans gayet iyiydi.
ugurkisa dedi: Sonuç ne oldu? Merak ettim de. Merhaba, sonuç ne oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam pardon sınav haftam görmemişim. Sonuç olarak kurdum ancak ses driveri çalışmadı ama performans gayet iyiydi.