Casper N240 sadece HDMI görüntü veriyor

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, Casper N240 ikisi bir arada laptop&tabletim var. Bu bilgisayar Micro HDMI ile harici ekrana görüntü veriyor fakat kendi ekranında parlak mavi ekranda kalıyor. Şu anda da misal bu şekilde güncelleme yapıyor şeklinde kurulum yapıyor sanırım. Kendi ekranına neden görüntü vermiyor anlamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ne yapmam lazım. Acaba ekran Flex data kablosu yerinden çıkmış falan olabilir mi? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20240125_221332.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20240125_221320.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 37
Ekranın kabloları bükülmekten kırılabiliyor tamirciye götürün derim hocam.

Ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp Windows'un otomatik olarak kendi kurduğu sürücü ile dener misin? Flex kablosu çıkmış olsaydı direkt görüntü vermez ya da ekranda çizgiler olurdu diye düşünüyorum. Sorun yazılımsal olabilir.

Arkadaşlar mesela şu an Windows açıldı. HDMI monitörden görüntü alıyorum ama kendi ekranı hala parlak mavi. Dokunmatiği çalışıyor. Ama ekranı sadece harici ekrana görüntü veriyor. Son durum böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_20240125_222128.jpg
    217,6 KB · Görüntüleme: 26

Ekranınızda bir sorun var o zaman tamirciye gösterin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…