TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri Cuma 21:39 #41 enestntr dedi: Hocam alıyorum kuruyorum hiçbir gelişme yok Genişletmek için tıkla... Kendin driveri inf olarak kur bana bilinmeyen aygıtların aygıt kimliğini at ben atim sana
enestntr dedi: Hocam alıyorum kuruyorum hiçbir gelişme yok Genişletmek için tıkla... Kendin driveri inf olarak kur bana bilinmeyen aygıtların aygıt kimliğini at ben atim sana
enestntr Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 12:51 #42 TlhTsdmr dedi: Kendin driveri inf olarak kur bana bilinmeyen aygıtların aygıt kimliğini at ben atim sana Genişletmek için tıkla... Ben .inf olarak kurdum ama zaten hiç bilinmeyen aygıt gözükmüyor hocam başka bir win 10 mu yüklemem lazım acaba
TlhTsdmr dedi: Kendin driveri inf olarak kur bana bilinmeyen aygıtların aygıt kimliğini at ben atim sana Genişletmek için tıkla... Ben .inf olarak kurdum ama zaten hiç bilinmeyen aygıt gözükmüyor hocam başka bir win 10 mu yüklemem lazım acaba
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.426 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri Pazar 22:00 #43 enestntr dedi: Ben. İnf olarak kurdum ama zaten hiç bilinmeyen aygıt gözükmüyor hocam başka bir Windows 10 mu yüklemem lazım acaba Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar Windows 10'da yüklesen hocam 32 Bit olduğu için zaten fark etmeyecek sadece sürücülerin sürümlerini tek tek denemeni tavsiye ederim
enestntr dedi: Ben. İnf olarak kurdum ama zaten hiç bilinmeyen aygıt gözükmüyor hocam başka bir Windows 10 mu yüklemem lazım acaba Genişletmek için tıkla... İstediğin kadar Windows 10'da yüklesen hocam 32 Bit olduğu için zaten fark etmeyecek sadece sürücülerin sürümlerini tek tek denemeni tavsiye ederim