Casper N360 Windows 8.1 yapılmalı mı?

grigor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Casper N360 isimli bir laptop var ve ben bununla çok oyun oynayamıyorum Minecraft'ın ilk sürümünde bile kasıyor, öyle söyleyeyim. Bugün bilgisayarımın sitesine bakarken laptopun aslında Windows 8.1 sürümle uyumlu olduğunu gördüm, sizce yapmalı mıyım?

Sistem bilgilerim:
Intel Atom CPU Z3735F.
Intel HD Graphics.
2 GB RAM.
20 GB boş alan.

Not: Bilgisayarımda Boot tuşu yok. Olsa flash disk üzerinden format atacaktım.

En fazla Windows 7 kaldırır. Windows 8.1 kasar sanırım.

Arkadaşlar elimde Casper N360 isimli bir laptop var ve ben bununla çok oyun oynayamıyorum Minecraft'ın ilk sürümünde bile kasıyor, öyle söyleyeyim. Bugün bilgisayarımın sitesine bakarken laptopun aslında Windows 8.1 sürümle uyumlu olduğunu gördüm, sizce yapmalı mıyım?

Sistem bilgilerim:
Intel atom CPU Z3735F.
Intel HD Graphics.
2 GB RAM.
20 GB boş alan.

Not: Bilgisayarımda Boot tuşu yok. Olsa flash disk üzerinden format atacaktım.

Windows 7 starter tamamen laptop ve notebooklar için tasarlanmış ve Minecraft Alpha kasmayabilir.

Başka bir cihazında windows 8 kullandım windows 10a geçtim windows 10 başka yani windows 8 gibi çökmüyor casper nirvana n360 windows 10 uyumlu bencede vardı bence windows 10 indir ben deneyimledim windows 10 daha az kasıyo

Başka bir cihazında windows 8 kullandım windows 10a geçtim windows 10 başka yani windows 8 gibi çökmüyor casper nirvana n360 windows 10 uyumlu bencede vardı bence windows 10 indir ben deneyimledim windows 10 daha az kasıyo

Benzer gereksinimli Casper laptopa Windows 8.1 kurmuştum. Daha iyi çalıştı. Tek fark işlemci ve disk. Pentium P6200 ve 240 GB SSD vardı bende. Boot tuşu yoksa BIOS'den USB'yi başa alıp deneyebilirsiniz bu arada. Diskinizin toplam hafızası ne kadar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı