Elias_Kötzz
Megapat
Daha fazla
Selamlar efenim, benim Casper NB 15.6 bilgisayarım var. Bu bilgisayar müzik atım işlemi sırasında monitör bir anda noktalaşma oldu sonra renkler karışmaya başladı. Sonuç olarak yeniden başlattığım zaman ekran gelmiyor. İlk başta monitörden şüphelendim, HDMI kablosunu televizyona bağladım ne gariptir ki televizyondan görüntü gelmeyip bilgisayar monitöründen görüntü geldi ama görüntü her 3 saniyede bir kesilip durdu. Hatta masaüstümü gördüm ama ondan sonra başlıkta gördüğünüz hatayı aldım. Sürekli bu hatayı aldım, forumlarda dolaştım benim gibi böyle sürekli mavi ekran hatası alan görmedim.
Oynadığım oyunlar:
Hoi 4, warthunder, callofduty serileri (Black Ops 1'e kadar)
Hoi 4 dışında ağır oyunda oynamıyorum (Casper'e göre ağır oyun)
Ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorum sağ olsun GT540 m 10. yılın ardından beni yarı yolda bıraktı.
Not HDMI kablosu bilgisayara takılı olduğu zaman ekran geliyor sonra gidiyor ve başlıktaki hatayı aldım
Oynadığım oyunlar:
Hoi 4, warthunder, callofduty serileri (Black Ops 1'e kadar)
Hoi 4 dışında ağır oyunda oynamıyorum (Casper'e göre ağır oyun)
Ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorum sağ olsun GT540 m 10. yılın ardından beni yarı yolda bıraktı.
Not HDMI kablosu bilgisayara takılı olduğu zaman ekran geliyor sonra gidiyor ve başlıktaki hatayı aldım