Casper Neo I7-2600 sisteme ne yapılmalı ?

rifl3

Hectopat
Saygılar sevgiler malesef cok fazla bi bilgiye sahip deilim internette buldum PC'yi CS GO ve dota 2 oynuyorum daha iyi performans almak için sizce ekonomik olacak şekilde neler eklemeli çıkarmalı. Teşekkürler.

CASPER NEO NGK.2600-AV87P-W
İşlemci: İNTEL CORE I7-2600 3,40GHz TURBO BOOST 3,80GHz
Bellek: 12 GB DDR3
Ekran Kartı: 2GB DDR5 ATI HD6750 1GB AYRILMIŞ BELLEK
Ses Kartı: VAR
Network: VAR
Sabit Disk: 1,5 TB
Disket Sürücü / Kart Okuyucu: CARD READER
Optik Sürücü: BLU-RAY - DVD RW DUAL
Ekran (Monitör): 23,6'' WİDE LED
Kasa: THERMALTAKE
Klavye: VAR
Mouse: VAR
İşletim Sistemi: WİNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT
Açıklama: Wİ-Fİ
: MİCROSOFT OFFİCE STARTER 2010
: MİCROSOFT SECURİTY ESSENTİALS ANTİVİRÜS
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını değiştirmekle başla. Bütcen varsa SSD'de ekle. Birde Windows 10 kur.

İlk güç kaynağı muhakkak Casper saçma bir güç kaynağı takmıştır. 500 W Cooler Master iyi olur. Sonra bir GTX 750 Tİ ile GTA V oynarsın.

Gtx 750 ti ihya eder mi bu bilgisayarı, bana net spesifik olarak bir kaç ürün önerebilir misiniz ?

kardeşim merhaba bu bilgisayarın aynısı bende de var hatta kasanın içinde mavi led ışıkta var dimi ? benim sorum şu aynen bende yükseltmek istiyorum performansı. bi konu açmıştım ama yardım gelmedi 3*4 gb ram var ama sadece 8 gb okuyor bir de arkadaştan 4 gb 1333 mhz ram aldım belki 4 slot çalışırsa hepsi görür diye ama hala 8 gb görüyor anakart bunun sebebi ne olabilir ? biliyorum konu dışı bi soru ama bilgilendirirseniz sevinirim. ve sonra da yukarıda da belirttiğim gibi performans arttırmak için ne yapılabilir ? anakart pegatron n14939 berbat bi şey ya hiç bi yerde yok

aynen öyle dostum pc yi ilk aldığımda 12 gb yani 3 tane 4 gb ram vardı daha sonra ne oldu bilmiyorum sadece 8 gb yani 2*4 gb görmeye başladı ramları yer değiştirdim acaba bozuldu mu diye yok ramlarda bozukluk yok daha sonra bi 4 gb daha ekledim belki okur diye mhz ler de gb boyutu da aynı ramların. şu an 4 slotta dolu 4 tane 4 gb ram takılı ama pc sadece 8 gb okuyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…