Satılık Casper Neo sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ababtemas1

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Kasam sıfırdan farksızdır. Parçalar ve kasa tertemizdir. Resimlerde görebilirsiniz.

Özellikler:
  • Anakart: FOXCONN G41MXE-K
  • İşlemci: İntel E6500 Dual Core ( Çift çekirdek ) 2.93 Ghz
  • RAM: ELİXİR 1x1 2 GB 1333 Mhz
  • Ekran kartı: ATİ HD4450 1 GB (512 MB paylaşımlı ) 3D Oyun keyfi ve HydraVision özelliği
  • Hard disk: Western Digital 320 GB
  • Kasa ve PSU: Casper Neo yeni nesil çift fanlı dayanıklı ve 300 W güç kaynağı mevcut
  • Kasanın içinde setup şeklinde 70 GB'lık oyunlar mevcut. (BF3, Crysis 3, Mafia 2, Max Payne 3, Most Wanted 2, Pes 2013, RFactor ve içlerinde ek paketler.)
  • HDMI girişi sayesinde televizyonunuza bağlayıp dilerseniz film izleyin, dilerseniz müzik dinleyin yada oyun oynayın.
İsteyene : Everest'in 25 TL'lik Multimedia klavyesini de hediye edebilirim "O" tuşunun yanması yüzünden değiştirdim. :)
Yakından bakmak isteyen arkadaşlar varsa buyursun gelsin tertemiz bir sistem olduğunu görsünler kasanın dışı ve içi olsun çok temiz kullanılmıştır.Kasada 0 ses açık olduğunu anlamayacaksınız. :)
  • Fiyat: 300 TL, pazarlık yoktur.
  • İletişim : 0537 268 34 23
  • İstanbul/Ümraniye
  • İster elden ister kargo müşterinin talebine kalmıştır.
Caches.jpg
CPU.jpg
Graphics.jpg
MainBoard.jpg
Memory.jpg
SPD.jpg
DSCN2465.JPG
DSCN2466.JPG
DSCN2467.JPG
DSCN2468.JPG
DSCN2469.JPG
DSCN2470.JPG
DSCN2471.JPG
DSCN2465.JPG
DSCN2466.JPG
DSCN2467.JPG
DSCN2468.JPG
DSCN2469.JPG
DSCN2470.JPG
DSCN2471.JPG
Caches.jpg
CPU.jpg
Graphics.jpg
MainBoard.jpg
Memory.jpg
SPD.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ekran kartında VGA çıkışı varken dönüştürücü kullanıyorsun?

Neden ekran kartında VGA çıkışı varken dönüştürücü kullanıyorsun?
VGA kablosunda sorun var kırmızı ve yeşil rengi göstermiyor dönüştürücü takıp kullanıyorum DVI yada VGA girişlerinin bi önemi yok tam performansını gösteriyor ekran kartı

VGA kablosunda sorun var diyorsun ama dönüştürücü ile birlikte VGA kablosu kullanıyorsun.

Ekran kartının içindeki VGA girişine giden kabloda sorun. Ekran kartında her hangi problem yok olsa DVI da HDMI da olur 2'sinde de kullanıyorum her hangi bir sorun çıkartmıyor. Far Cry 3, Battlefield 3 gibi oyunlarıda oynayabiliyorum.

Son oyunları low özellikte oynuyorum bahsettim gibi BF3 ve Far Cry 3 örneklendirirsek.

Battlefield 3 son oyun falan değil. Ben HD 5550 ile Assassin's Creed IV Black Flag'ı 1280x720 çözünürlükte oynamak zorunda kalmıştım. İyi bir kart değil. Son oyunları düşük ayarlarda açıyor demek için Watch_Dogs açabilmesi lazım o kartın.

Bu fiyata ultra yada Full HD sistem mi bekliyorsunuz?
Tabiki de lowda oynatacak. 4450 yeni bir ekran kartı değil.
300 TL ye oynananabilen BF3 ,Far Cry 3, GTA 4, Modern Warfare 3, Mafia 2 gibi oyunlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı