Arkadaşlar yeni laptop aldım bu konulara dair hiç bilgim yok. Şu an 2 GB RAM takılı içinde SSD kartta yok kaç GB RAM daha takabilirim ve SSD kart YouTube için video düzenleyeceğim bunun için aldım, nasıl verimli kullanabilirim bu bilgisayarı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Muhtemelen 16 GB destekleyecektir fakat söylemem gerek, o laptop ile video kurgu işi sizi oldukça zorlayacaktır. Gerçekten çok eski ve yetersiz bir cihaz.
Casper Nirvana 15.6 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Siz içinde ne varsa boş verip biraz daha akıcılık istiyorsanız Windows 10 LTSC 2019 kurabilirsiniz. RAM için 1600MHz DDR3 SO-DIMM 4 GB olarak aratırsanız bulursunuz. Eski ürün olduklarından çıkma olma ihtimali yüksek çoğu ürünün.
Yeni aldığım iki RAM'i birden takınca bilgisayar açılmıyor. Sadece birini takınca çalışıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum? Görsel atsam anlayabilir misiniz?
Yeni aldığım iki RAM'i birden takınca bilgisayar açılmıyor. Sadece birini takınca çalışıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum? Görsel atsam anlayabilir misiniz?