guneeeyyy67 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #11 Berat Eren dedi: Fan bence bunu al evde yıldız tornavida varsa 4 5 vida söküyorsun zaten karşına fan geliyor onun soketini çıkarıp yeni fanı yerlestireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam alıp götürsem bilgisayarcıya taksa sadece kaç para alır çünkü bilgisayarın biyerine zarar gelmesini istemiyorum
Berat Eren dedi: Fan bence bunu al evde yıldız tornavida varsa 4 5 vida söküyorsun zaten karşına fan geliyor onun soketini çıkarıp yeni fanı yerlestireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam alıp götürsem bilgisayarcıya taksa sadece kaç para alır çünkü bilgisayarın biyerine zarar gelmesini istemiyorum
Berat Eren Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 215 27 Haziran 2023 #12 guneeeyyy67 dedi: Hocam alıp götürsem bilgisayarcıya taksa sadece kaç para alır çünkü bilgisayarın biyerine zarar gelmesini istemiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece formaat bile 250 alıyorlar yine 300 lira gibi fiyat alabilir.
guneeeyyy67 dedi: Hocam alıp götürsem bilgisayarcıya taksa sadece kaç para alır çünkü bilgisayarın biyerine zarar gelmesini istemiyorum Genişletmek için tıkla... Sadece formaat bile 250 alıyorlar yine 300 lira gibi fiyat alabilir.
guneeeyyy67 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #13 Berat Eren dedi: Sadece formaat bile 250 alıyorlar yine 300 lira gibi fiyat alabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi bayramlar dilerim
Berat Eren dedi: Sadece formaat bile 250 alıyorlar yine 300 lira gibi fiyat alabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi bayramlar dilerim