Casper Nirvana 15.6 NB için RAM önerisi

burakkkkkk123

Centipat
Merhabalar arkadaşlar. Casper Nirvana 15.6 NB csd marka laptopum var 4 GB RAM mevcut, düşüncem 8 GB RAM eklemek istiyorum ama hangi RAM'i sipariş edeceğimi bilmiyorum sistem özellikleri aşağıda yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca laptopun içini açıp baktığımda 2 adet RAM slotu gördüm fakat görev yöneticisinde 1 tane slot gözüküyor, CPU-Z programında da 1 slot gözküyor acaba 2. slotta RAM takılı olmadığı için mi 1 slot gözüküyor yoksa ben mi yanlış gördüm tek slot mu var onunda görüntüsünü ekledim izlediği videolarda 2 ya da 4 slotlu olanlarn görev yöneticilerinde 1/2 tada 1/4 yazıyor fakat bende yazmıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1.png

2.png

4.png

3.png

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.png
    2.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.png
    3.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 4.png
    4.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.png
    2.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.png
    3.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 4.png
    4.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar. Casper Nirvana 15.6 NB csd marka laptopum var 4 GB RAM mevcut, düşüncem 8 GB RAM eklemek istiyorum ama hangi RAM'i sipariş edeceğimi bilmiyorum sistem özellikleri aşağıda yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca laptopun içini açıp baktığımda 2 adet RAM slotu gördüm fakat görev yöneticisinde 1 tane slot gözüküyor, CPU-Z programında da 1 slot gözküyor acaba 2. slotta RAM takılı olmadığı için mi 1 slot gözüküyor yoksa ben mi yanlış gördüm tek slot mu var onunda görüntüsünü ekledim izlediği videolarda 2 ya da 4 slotlu olanlarn görev yöneticilerinde 1/2 tada 1/4 yazıyor fakat bende yazmıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 536742

Eki Görüntüle 536747

Eki Görüntüle 536749

Eki Görüntüle 536748

2 Slot var tavsiyem 8 GB RAM ekleme 4 GB daha al 8 GB yap ideal olur.

Bu ram uyar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı