Casper Nirvana 3110 Hakkındaki Görüşleriniz

Sakın alma derim. Casper'ı hiç önermiyorlar. Teknik servisi, kullandığı parça kaliteleri kötüymüş. 1200 TL bütçen var sanırım. 1200 TL bütçeyle daha iyilerini alabilirsin.

Ben öyle çok fazla teknik terim bilen bir insan değilim fakat tecrübelerimle söyleyebilirim. İki tane casper kullandım birisi iki yıl, diğeri de hala kullandığım 3 yıllık nirvana. Driver sıkıntısı mevcut. BIOS güncelleme sıkıntısı mevcut. Daha önceden çok memnundum Casper'dan. Çünkü fiyat ve özellik karşılaştırıldığında daha iyi özellikte o fiyata bilgisayar bulamazsın. Fakat bir süre sonra bilgisayar aşırı ısınmaya başlayacak. Bununla birlikte bilgisayarın performansı düşecek. Daha sonra BIOS güncelleme ihtiyacı duyacaksın. Destek bulamayacaksın Ben bunları yaşadım ve soğudum Casper'dan. Bundan sonra Casper almayı da düşünmüyorum Benimki sadece kişisel düşünceler. Lütfen sadece bunları dikkate alarak karar vermeyin. Teknik bilgiler verecek arkadaşlar olacaktır forumda. İyi günler dilerim.

Ya bizim peder gidip almış. Benim tarzım değil Laptop İnternette falan takılmak için, oyun veya çok zorlayacak programlar çalıştırmasına gerek yok. İşini görür heralde... Daha önce Casper almadım ya hiç, tek kazık Crea'ydı yıllar önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…