Casper Nirvana A15 anakartlı notebook, işlemci yükseltilir mi?

Merhaba. Casper Pegatron A15 anakart, i5 2450m işlemci bulunan eski laptopuma i7 2670qm takmak istiyorum ama anakart destekliyor mudur acaba ? İntermette aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çipseti nedir?
İşlemcin soketli veya lehimli olarak anakarta takılmış olabilir, sendeki nasıl diye baktın mı?
Çipset OK olsa bile BIOS desteklemez ise çalışmaz. BIOS'u modlatman gerekir BIOS sitelerinde.
Ek olarak istediğin işlemci daha fazla ısınır.
Mevcut işlemciyle ısınma sorunları varsa diğeri olsa bile soğutma sistemini modifiye etmeden kullanamazsın.

Konuyu hortlatıyorum ama bende de Pegatron a15a var pentium b950 2.10ghz islemci internetten i5 3210m aldım taktığımda güç düğmesinin ışığı yanıyor sonra bip diye cok ince bi ses geliyor hemen ardından ışık ve ses gidiyor 10sn sonra geri aynı şey oluyor fişi çekmezsem devam ediyor ama normal pentium b950 işlemciyi takınca ve i7 2720qm taktığimda da çalışıyor bios güncellemesi yapsam i5 3210m çalıştırabilir miyim?

Soldaki menüden uyumlu ürünleri tıklarsan listeyi döker.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı