K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Casper Nirvana A15FB laptopumda Bluetooth seçeneği yok. Normalde ayarlar>bilgisayar ve cihazlar kısmında Bluetooth olması gerekiyor ama bende yok, bu bilgisayara nasıl Bluetooth ekleyebilirim?
Casper Nirvana A15FB laptopumda Bluetooth seçeneği yok. Normalde ayarlar>bilgisayar ve cihazlar kısmında Bluetooth olması gerekiyor ama bende yok, bu bilgisayara nasıl Bluetooth ekleyebilirim?
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 16 Ocak 2022 #2 FN tuş kombinasyonuyla açabilme olasılığın olabilir F1 F2 ve diğer tuşların üzerine bir bak derim.
K kenansn Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 174 16 Ocak 2022 #3 Nasıl yani normalde Bluetooth varda şu anda mı görünmüyor?
K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #4 kenansn dedi: Nasıl yani normalde Bluetooth varda şu anda mı görünmüyor? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum, ama şuan ne aygıt yöneticisinde, nede başka bir yerde bluetooth seçeneği görünmüyor ivybridge dedi: FN tuş kombinasyonuyla açabilme olasılığın olabilir F1 F2 ve diğer tuşların üzerine bir bak derim. Genişletmek için tıkla... hiçbir şeye yaramadı
kenansn dedi: Nasıl yani normalde Bluetooth varda şu anda mı görünmüyor? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum, ama şuan ne aygıt yöneticisinde, nede başka bir yerde bluetooth seçeneği görünmüyor ivybridge dedi: FN tuş kombinasyonuyla açabilme olasılığın olabilir F1 F2 ve diğer tuşların üzerine bir bak derim. Genişletmek için tıkla... hiçbir şeye yaramadı
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 16 Ocak 2022 #5 KathaKulli dedi: Bilmiyorum, ama şu an ne aygıt yöneticisinde, ne de başka bir yerde Bluetooth seçeneği görünmüyor Hiçbir şeye yaramadı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine bir girip bak belki Bluetooth sürücüsü düzgün çalışmıyordur.
KathaKulli dedi: Bilmiyorum, ama şu an ne aygıt yöneticisinde, ne de başka bir yerde Bluetooth seçeneği görünmüyor Hiçbir şeye yaramadı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine bir girip bak belki Bluetooth sürücüsü düzgün çalışmıyordur.
K KathaKulli Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #6 ivybridge dedi: Aygıt yöneticisine bir girip bak belki Bluetooth sürücüsü düzgün çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinde bluetooth ile ilgili seçenek yok Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 37,7 KB · Görüntüleme: 63
ivybridge dedi: Aygıt yöneticisine bir girip bak belki Bluetooth sürücüsü düzgün çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... aygıt yöneticisinde bluetooth ile ilgili seçenek yok
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 16 Ocak 2022 #7 KathaKulli dedi: Aygıt yöneticisinde Bluetooth ile ilgili seçenek yok Genişletmek için tıkla... BIOS'dan kapatılma ihtimali de var, fazla kurcalamanı istemem ama her ihtimal de önemli.
KathaKulli dedi: Aygıt yöneticisinde Bluetooth ile ilgili seçenek yok Genişletmek için tıkla... BIOS'dan kapatılma ihtimali de var, fazla kurcalamanı istemem ama her ihtimal de önemli.