M musti1048 Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 8 26 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar ben BIOS'a kesinlikle bir şifre koymadım. Bilgisayar garantiye bile gitmedi. BIOS şifresini nasıl çözebilirim? Anakart: Casper Nirvana.
Arkadaşlar ben BIOS'a kesinlikle bir şifre koymadım. Bilgisayar garantiye bile gitmedi. BIOS şifresini nasıl çözebilirim? Anakart: Casper Nirvana.
B birihtimal Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 198 29 Mayıs 2019 #2 CMOS reset yap. Anakarttaki CMOS pilini çıkarıp 10 saniye bekleyip geri tak, bunu yaparken PSU kapalı olsun. Ya da anakarttaki jumperı kullanarak aynı işi yapabilirsin.
CMOS reset yap. Anakarttaki CMOS pilini çıkarıp 10 saniye bekleyip geri tak, bunu yaparken PSU kapalı olsun. Ya da anakarttaki jumperı kullanarak aynı işi yapabilirsin.
M musti1048 Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 8 29 Mayıs 2019 #3 bios pilini çıkarıp uzun süre kısa süre bekledim bir çok kez yaptım fakat olmadı.Anakartta jumper yok bundan eminim.
bios pilini çıkarıp uzun süre kısa süre bekledim bir çok kez yaptım fakat olmadı.Anakartta jumper yok bundan eminim.