Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Merhaba. Casper Nirvana C500 bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum. Şu an bilgisayarımın özellikleri 500 GB SSD 8 GB RAM i5-1135G7 Intel ırıs Graphics. Istediğim güçlendirme RTX 3050 16 GB RAM i7 işlemci. Sizce olur mu?
Merhaba. Casper Nirvana C500 bilgisayarımı güçlendirmek istiyorum. Şu an bilgisayarımın özellikleri 500 GB SSD 8 GB RAM i5-1135G7 Intel ırıs Graphics. Istediğim güçlendirme RTX 3050 16 GB RAM i7 işlemci. Sizce olur mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #2 Lehimli, yükseltme yapamazsın işlemci ve GPU tarafında. GPU için eGPU yapabilirsin ve RAM ekleyebilirsin.
Lehimli, yükseltme yapamazsın işlemci ve GPU tarafında. GPU için eGPU yapabilirsin ve RAM ekleyebilirsin.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Lehimli, yükseltme yapamazsın işlemci ve GPU tarafında. GPU için eGPU yapabilirsin ve RAM ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... GPU ile eGPU nedir?
Artoria Pendragon dedi: Lehimli, yükseltme yapamazsın işlemci ve GPU tarafında. GPU için eGPU yapabilirsin ve RAM ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... GPU ile eGPU nedir?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #4 GPU grafik birimi, kısaca ekran kartı diyebiliriz. eGPU ise dıştan masaüstü GPU'su bağlıyorsun laptopa fakat biraz maliyetli.
GPU grafik birimi, kısaca ekran kartı diyebiliriz. eGPU ise dıştan masaüstü GPU'su bağlıyorsun laptopa fakat biraz maliyetli.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: GPU grafik birimi, kısaca ekran kartı diyebiliriz. eGPU ise dıştan masaüstü GPU'su bağlıyorsun laptopa fakat biraz maliyetli. Genişletmek için tıkla... Peki hangi upgrade'leri yapabilirim? Özellik yazar mısın?
Artoria Pendragon dedi: GPU grafik birimi, kısaca ekran kartı diyebiliriz. eGPU ise dıştan masaüstü GPU'su bağlıyorsun laptopa fakat biraz maliyetli. Genişletmek için tıkla... Peki hangi upgrade'leri yapabilirim? Özellik yazar mısın?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #6 Chotsu dedi: Peki hangi Upgrade'leri yapabilirim? Özellik yazar mısın? Genişletmek için tıkla... İçten sadece SSD ve RAM yükseltebilirsin.
Chotsu dedi: Peki hangi Upgrade'leri yapabilirim? Özellik yazar mısın? Genişletmek için tıkla... İçten sadece SSD ve RAM yükseltebilirsin.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 Artoria Pendragon dedi: İçten sadece SSD ve RAM yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem?
Artoria Pendragon dedi: İçten sadece SSD ve RAM yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #8 Chotsu dedi: Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem? Genişletmek için tıkla... Lehimli çünkü, MXM slotlu olmadığı sürece değiştiremezsin. Zaten harici GPU yok galiba modelinde.
Chotsu dedi: Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem? Genişletmek için tıkla... Lehimli çünkü, MXM slotlu olmadığı sürece değiştiremezsin. Zaten harici GPU yok galiba modelinde.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #9 Chotsu dedi: Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem? Genişletmek için tıkla... Ben zaten çoğunlukla minecraft ve gta 5 oynuyorum. GTA 5 60 - 70 fps olsa iyi olur. Minecraft 450 500 fps olsun diye uğraşıyorum.
Chotsu dedi: Anladım. Neden ekran kartı ekleyemem? Genişletmek için tıkla... Ben zaten çoğunlukla minecraft ve gta 5 oynuyorum. GTA 5 60 - 70 fps olsa iyi olur. Minecraft 450 500 fps olsun diye uğraşıyorum.