P PerZ34 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 17 26 Ekim 2016 #1 Merhaba; Casper'in Nirvana C500 model dizüstü bilgisayarını kullanıyorum ve bir problemim var. 4 adet USB kablo girişim bulunuyor, sol üstteki USB giriş kısmında taktığım şeyler (bilgisayar fanı hariç) bilgisayarda görünmüyor. Steelseries Siberia 150: Işığı yanıyor ama ses vermiyor. Logitech G105: Taktıktan 2 saniye sonra makro tuşlar sönüyor, 20 saniyede bir gidip geliyor. Logitech DFGT: Işığı yanıp sönüyor (okumuyor). A4-Tech X7 Lazer Fare: Çalışmıyor. Yazdigim cihazlar bu portta denememim sonuclaridir. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2016
Merhaba; Casper'in Nirvana C500 model dizüstü bilgisayarını kullanıyorum ve bir problemim var. 4 adet USB kablo girişim bulunuyor, sol üstteki USB giriş kısmında taktığım şeyler (bilgisayar fanı hariç) bilgisayarda görünmüyor. Steelseries Siberia 150: Işığı yanıyor ama ses vermiyor. Logitech G105: Taktıktan 2 saniye sonra makro tuşlar sönüyor, 20 saniyede bir gidip geliyor. Logitech DFGT: Işığı yanıp sönüyor (okumuyor). A4-Tech X7 Lazer Fare: Çalışmıyor. Yazdigim cihazlar bu portta denememim sonuclaridir. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.
ernblkn15 Hectopat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 204 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2016 #2 Tam olarak sisteminiz hakkında bilgili değilim fakat belirttiğim siteye girip driverlarınızın güncel olduğundan emin olabilir misiniz eğer sıkıntı hala devam ediyorsa donanım kaynaklı olabilir. yazilim-ve-surucu-arama
Tam olarak sisteminiz hakkında bilgili değilim fakat belirttiğim siteye girip driverlarınızın güncel olduğundan emin olabilir misiniz eğer sıkıntı hala devam ediyorsa donanım kaynaklı olabilir. yazilim-ve-surucu-arama