Casper Nirvana C500 M.2 uyumu

112819

Kilopat
Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Benim dışardayken kullandığım bir dizüstü bilgisayarım var. Casper Nirvana C500 gri kasa. Bilgisayarımın depolama alanı yetmediği için ve haliyle yavaş açıldığı için M.2 SSD almak istiyorum. Fakat M.2 SATA'mı yoksa NVMe'mı olduğunu bilmiyorum. M.2 SATA alırsam sadece Windows'u oraya kuracağım bilgisayarın açılışına ve hazır hale gelmesine ciddi bir etkisi olur mu? Normalde 45 saniye-1 dakika arasında açılıyor. Bilgisayarın M.2 girişi var dediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ciddi bir hız farkı görebilirsin SSD'ler HDD'lere göre daha iyi performans verir.

Evet ciddi bir hız farkı görebilirsin SSD'ler HDD'lere göre daha iyi performans verir.
Peki bu giriş SATA'mı yoksa NVMe giriş mi birde Kingston'un SSD'leri mi daha iyidir yoksa WD Green serisi SSD'ler mi daha iyidir ?

Dosya Ekleri

• P_20200915_065157_vHDR_Auto.jpg
    153,7 KB · Görüntüleme: 443
NVMe girişi bu.
Hocam M.2 girişi fakat Sata mı yoksa NVMe'mı onu tam anlamadım. Bilgisayar çok da eski değil 2015 Ekim'de çıkmış. O bakımdan kafam karıştı. Şimdi NVMe alsam uyumsuz çıkacak. M.2 SATA galiba burda ki giriş. Yeni fotoğraf atayım flaş patladığı için tam gözükmemiş.

Arkadaşlar bu SATA giriş mi yoksa NVMe'mi ? Teyit etmek istiyorum son kez bana SATA gibi geliyor.

Dosya Ekleri

• P_20200915_105045_vHDR_Auto.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 392
  • P_20200915_105053_vHDR_Auto.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 394
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…