Casper Nirvana C500 upgrade

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Yakında Casper Nirvana C500 bilgisayarımı güçlendirmeyi düşünüyorum. Nasıl diyeyim Minecraft oynuyorum. 100 FPS'yi zar zor görüyor. Yani bana Minecraft oyununun 400 500 FPS arası verecek güçlendirme parçalarının linkini verir misiniz?
Not: Bu parçaları sipariş edip geldiğinde bilgisayar tamir edilen yerlerde bu parçaları bilgisayarı güçlendirmek istiyorum. Ben pek anlamam böyle işlerden.

Merhaba. Yakında Casper Nirvana C500 bilgisayarımı güçlendirmeyi düşünüyorum. Nasıl diyeyim Minecraft oynuyorum. 100 FPS'yi zar zor görüyor. Yani bana Minecraft oyununun 400 500 FPS arası verecek güçlendirme parçalarının linkini verir misiniz?
Not: Bu parçaları sipariş edip geldiğinde bilgisayar tamir edilen yerlerde bu parçaları bilgisayarı güçlendirmek istiyorum. Ben pek anlamam böyle işlerden.
Bir masaüstü ekran kartı takmadığınız sürece o kadar FPS artışı yaşamanız mümkün değil. Ayrıca insanların neden daha fazla fps almak istediğini anlayamıyorum. Ekran 60 hz ise 60 fps tadını alabiliyorsun diğer kalan 40 fps'nin tadını alamazsın eğer ekran 60 hz ise ki muhtemelen öyle. Ben şahsen sabitleyerek oynuyorum. Halen yükseltmek istiyorum diyorsanız da peki bu da iyi birşey sonuçta geleceğe biraz yatırım yaparsınız o halde başlıyorum bilgisayarınız DDR4 Ramler destekliyor. Her şeyden önce CPU-Z indirip SPD kısmını atın. İşlemcinizi değiştiremezsiniz çünkü BGA bir işlemci yani lehimli bir işlemci. Eğer PGA olsaydı yani soketli bir işlemci olsaydı bir ihtimal değiştirebilirdi. Bir de aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılar sekmesini açıp oradan ekran fotoğrafı alıp buraya atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı