shilller Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 40 25 Ağustos 2024 #1 İyi günler kullanılmayan bir bilgisayardan fotoğraftaki SSD'yi çıkartmıştım. Bunu başlıkta yazdığım model için soruyorum takmak mümkündür? Çektiğim kablo takacağım bilgisayar kutusundan çıktı.
İyi günler kullanılmayan bir bilgisayardan fotoğraftaki SSD'yi çıkartmıştım. Bunu başlıkta yazdığım model için soruyorum takmak mümkündür? Çektiğim kablo takacağım bilgisayar kutusundan çıktı.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Casper Nirvana C550.1235-DV00X-G-F Notebook toplam bellek yuvası 2 diyor arkayı açıp bir bakın yüksek ihtimalle takılabilir çok eski değilse Artı 0 Eksi
Casper Nirvana C550.1235-DV00X-G-F Notebook toplam bellek yuvası 2 diyor arkayı açıp bir bakın yüksek ihtimalle takılabilir çok eski değilse
KS KS shilller Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 40 25 Ağustos 2024 #3 CaperKeys dedi: Casper Nirvana C550.1235-DV00X-G-F Notebook toplam bellek yuvası 2 diyor arkayı açıp bir bakın yüksek ihtimalle takılabilir çok eski değilse. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir bir montaj kurulum videosu/kanalı tavsiyeniz var mıydı zahmet olmazsa atar mısınız? Artı 0 Eksi
CaperKeys dedi: Casper Nirvana C550.1235-DV00X-G-F Notebook toplam bellek yuvası 2 diyor arkayı açıp bir bakın yüksek ihtimalle takılabilir çok eski değilse. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir bir montaj kurulum videosu/kanalı tavsiyeniz var mıydı zahmet olmazsa atar mısınız?