Casper Nirvana C600 için SSD önerisi ve SSD takmak

Speed3162

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumda SSD yakmalık yuva olduğunu fark ettim. Fakat çok bir bilgim olmadığı için ne takacagımı bilmiyorum. Laptopun markası Casper Nirvana C600. aktif kullandığım 500 GB HDD var. Yardımcı olur musunuz?

Laptopumda SSD yakmalık yuva olduğunu fark ettim. Fakat çok bir bilgim olmadığı için ne takacagımı bilmiyorum. Laptopun markası Casper Nirvana C600. aktif kullandığım 500 GB HDD var. Yardımcı olur musunuz?

Dostum genel olarak SATA SSD'ler aynı ama benim sana önerim sandisk ssd plus hem uzun ömürlü hem de yüksek performansı sana yetecektir. Montajı bilgin varsa kendin takabilirsin kolay, eğer bilgin yoksa servise gönder ücretsiz montajını yaparlar.Casper.com.İyi Günler

Reis peki Nvme Uyar mı sence? Yoksa M2 mı alayım

Anakartında M.2 girişi varsa elbette M.2 SSD öneririm yoksa SATA'larda iş görür.
M2 girişi var da Nvme daha iyi iş yapıyor diyorlar ama her sistemde Nvme SSD desteği olmuyor diyolar

Şu uyar mı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-06-22-54-18-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 27
M.2 girişi var da NVMe daha iyi iş yapıyor diyorlar ama her sistemde NVMe SSD desteği olmuyor diyorlar.

NVMe biraz daha performans segiler. Seçim sana kalmış bunların okuma yazma hızı daha yüksek ama fiyatı da artıyor.

M.2 girişi var da NVMe daha iyi iş yapıyor diyorlar ama her sistemde NVMe SSD desteği olmuyor diyorlar.

Şu uyar mı?

Uyar tüm girişler aynı zaten.

NVMe biraz daha performans segiler. Seçim sana kalmış bunların okuma yazma hızı daha yüksek ama fiyatı da artıyor.
Uyumlu olur mu peki?

Uyar tüm girişler aynı zaten.
Reis peki şuan ben aktif 500 gb HDD kullanıyorum, m2 ssd taktığım zaman windows kurmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…