BugraEroglu Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 117 2 Nisan 2021 #1 Merhaba dostlar, Casper Nirvana C600 Silver laptopum için şarj aleti arıyorum ancak orijinal şarj aletini bulamadım. Yan sanayi olarak önerebileceğiniz bir marka var mı?
Merhaba dostlar, Casper Nirvana C600 Silver laptopum için şarj aleti arıyorum ancak orijinal şarj aletini bulamadım. Yan sanayi olarak önerebileceğiniz bir marka var mı?
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 2 Nisan 2021 #2 Hocam modeli Google'a yazıp adaptör dediğinizde çıkması lazım. Bunun gibi. (Link'teki ürünün önermiyorum. Sadece bilgi verdim.)
Hocam modeli Google'a yazıp adaptör dediğinizde çıkması lazım. Bunun gibi. (Link'teki ürünün önermiyorum. Sadece bilgi verdim.)
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 2 Nisan 2021 #3 Bütçeniz nedir?
BugraEroglu Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 117 4 Nisan 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Hocam modeli Google'a yazıp adaptör dediğinizde çıkması lazım. Bunun gibi. (Link'teki ürünün önermiyorum. Sadece bilgi verdim.) Genişletmek için tıkla... Hangi markanın iyi olduğunu bilemediğim için danıştım. deleteaccount123 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 70-100 TL arası.
RainbowwOnSky dedi: Hocam modeli Google'a yazıp adaptör dediğinizde çıkması lazım. Bunun gibi. (Link'teki ürünün önermiyorum. Sadece bilgi verdim.) Genişletmek için tıkla... Hangi markanın iyi olduğunu bilemediğim için danıştım. deleteaccount123 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 70-100 TL arası.