Çözüldü Casper Nirvana C600 Windows kurulum USB'sini açmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jiko

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Dostlar, Windows 10 ISO dosyasını SanDisk USB'ye bicimlendirdim fakat kurulum sırasında BIOS menüden USB seçiyorum ama tekrardan BIOS ekranına geliyorum, kurulum yeri gelmiyor.

Çözüm
Hocam USB değiştirdi tekrar denedim MBR şekilde fakat yine aynı. USB seçiyorum fakat yine bios menüsüne atıyor.

Legacy mode devre dışı bıraktım ve oldu.
UEFI SanDisk yazanı seçmeniz gerek (UEFI SanDisk Partition 1 gibi bir şeydi sanırım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığından bir şey anlaşılmıyor. BIOS ekran görüntüde yok ve bilgisayar modeli bile yazmamışsın.

Bilgisayar modeli Casper Nirvana C600. Şöyle ki Recep baltaşın aralik 2021 de paylaştığı Windows ISO dosyasını USB'me kurdum.

Kaydetmiyor olabilir misin?

Kaydetmiyordan kastınız nedir?

İnternet kafeden USB'me ISO dosyasını kurdum Rufus sayesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız UEFI ise UEFI olarak kuracaksınız ve bu bilgisayarda BIOS'ta Windows OS için ayar olması lazım o açıksa ve UEFI ayarı açıksa USB belleğiniz sorunsuz görmesi lazım. Bu yüzden BIOS görüntüleri paylaşmanızı istedim herkesin yardım edebilmesi için.

Başlangıçta USB'nin çalışması için bunu 1.sıraya aldıktan sonra bu ayarı kaydetmeyi unutuyor olabilir misiniz? Save&Restart gibi bir seçenek olması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…