X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 1 Ağustos 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi. Ek olarak SSD taktırdım ve çok temiz kullanılmış bir durumdadır.
X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 1 Ağustos 2022 #3 Enes Varkök dedi: Tam özellik bilgisi ver. Genişletmek için tıkla... Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda
Enes Varkök dedi: Tam özellik bilgisi ver. Genişletmek için tıkla... Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda
Enes Varkök Decapat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 191 1 Ağustos 2022 #4 Xayn dedi: Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla... Kaç GB SSD var 2 taen dedin markaları vs.
Xayn dedi: Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla... Kaç GB SSD var 2 taen dedin markaları vs.
X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 1 Ağustos 2022 #5 Enes Varkök dedi: Kaç GB SSD var 2 taen dedin markaları vs. Genişletmek için tıkla... 512 GB ayrıca 1 tane SSD var marka bilgim yok.
Enes Varkök dedi: Kaç GB SSD var 2 taen dedin markaları vs. Genişletmek için tıkla... 512 GB ayrıca 1 tane SSD var marka bilgim yok.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Sistem özelliklerinizi biz mi tahmin edeceğiz. Xayn dedi: Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla... Ekran kartı, işlemci lazım en başta. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Sistem özelliklerinizi biz mi tahmin edeceğiz. Xayn dedi: Daha ne vermem lazım tam bilgim yok bu konularda Genişletmek için tıkla... Ekran kartı, işlemci lazım en başta.
X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 2 Ağustos 2022 #7 Yavuz_Çetin dedi: Sistem özelliklerinizi biz mi tahmin edeceğiz. Ekran kartı, işlemci lazım en başta. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bilmiyorum nasıl bakacağımı. Mesajınızı yazmadan önce konuyu okusanız anlardınız, ayrıca nereden bakacağımı söylerseniz sevinirim.
Yavuz_Çetin dedi: Sistem özelliklerinizi biz mi tahmin edeceğiz. Ekran kartı, işlemci lazım en başta. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bilmiyorum nasıl bakacağımı. Mesajınızı yazmadan önce konuyu okusanız anlardınız, ayrıca nereden bakacağımı söylerseniz sevinirim.
Aykut Enişte Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #8 Xayn dedi: Dediğim gibi bilmiyorum nasıl bakacağımı. Mesajınızı yazmadan önce konuyu okusanız anlardınız, ayrıca nereden bakacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows logosu +r tuşu ile çalıştırı aç dxdiag yaz orada yazıyor
Xayn dedi: Dediğim gibi bilmiyorum nasıl bakacağımı. Mesajınızı yazmadan önce konuyu okusanız anlardınız, ayrıca nereden bakacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Windows logosu +r tuşu ile çalıştırı aç dxdiag yaz orada yazıyor
X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 9 Ağustos 2022 #9 Aykut Enişte dedi: Windows logosu +r tuşu ile çalıştırı aç dxdiag yaz orada yazıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bilginiz varsa fiyat verir misiniz ek olarak ssd var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-09 192221.png 17,7 KB · Görüntüleme: 28
Aykut Enişte dedi: Windows logosu +r tuşu ile çalıştırı aç dxdiag yaz orada yazıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bilginiz varsa fiyat verir misiniz ek olarak ssd var.
Aykut Enişte Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #10 Xayn dedi: Hocam bilginiz varsa fiyat verir misiniz ek olarak ssd var. Genişletmek için tıkla... Bence 4500-5000 edebilir bilemiyorum
Xayn dedi: Hocam bilginiz varsa fiyat verir misiniz ek olarak ssd var. Genişletmek için tıkla... Bence 4500-5000 edebilir bilemiyorum