Casper Nirvana C810.7500-B155P Oyun Performansı Nasıldır?

Ahmet260723

Hectopat
Daha fazla  
Casper Nirvana C810.7500-B155P bilgisayarın nasıl performansı nasıl olur, yüksek sistem gereksinimine sahip oyunları çalıştırır mı? Mühendislik programlarında bana zorluk çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke zahmet edip bilgisayarın donanım özelliklerini yazsanız. Şimdi o modeli google'da arayıp size fikir vermesini kimseden beklemeyin.

Kardeşim şu anda kullanıyorum gta 5 ultra özelliklerde hiç kasmadan oynanabiliniyor ve ısınma sorunuda yok bilgisayarın 3 aydır kullanıyorum oynayamadığım oyun yok bu arada makina mühendisliği okuyorum çizim içinde çok iyi al pişman olmazsın

Casper Nirvana C810.7500-B155P bilgisayarın nasıl performansı nasıl olur, yüksek sistem gereksinimine sahip oyunları çalıştırır mı? Mühendislik programlarında bana zorluk çıkartır mı?
Kardeşim şu anda kullanıyorum gta 5 ultra özelliklerde hiç kasmadan oynanabiliniyor ve ısınma sorunuda yok bilgisayarın 3 aydır kullanıyorum oynayamadığım oyun yok bu arada makina mühendisliği okuyorum çizim içinde çok iyi al pişman olmazsın

Teşekkürler aldım kullanıyorum bende memnunum

Arkadaşımda da aynı model Casper laptop var. Her oyunu kasmadan rahatça oynuyor, ama çekmediği sıkıntı kalmadı. İlk bataryası bozuldu, sonra ekranı bozuldu (azıcık hareket ettirince görüntü gidiyordu ve görüntü titreyerek geliyordu) ve şimdi gerektiği performansı vermemeye başladı. Şu anda arkadaşımla ben asus veya monster bir laptop almayı düşünüyoruz. Casper pişmanlıktır.

Casperla ilgili o olayları biliyorum ilk başta bende pek güvenmiyordum ama yeni nesillerin öyle sorunlar çıkarmadığını duyunca aldım. bide bu model yeni çıktı diye biliyorum yani yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşının bilgisayarı kısa sürede mi o hale geldi

Yok çok benzer bir model, ama 1 yıl önce filan çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…