Casper Nirvana C900 7700 8TG0X alınır mı?

Casper Nirvana C900 7700 8TG0X hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Anlık satış fiyatı 3100 TL olup i7 7700HQ işlemci ve 1050 ekran kartı ile sunulmuş. Bu fiyat bandında i5 7300HQ 1050 ekran kartı görmek bile zorken sizce alınır mı? Kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bakıyorum hocam da kimse yorum yapmamış ayrıca monster abra a5 12.1.2 ile birebir aynı kasa kullanılmış gibi dikaktlice inceledim aynı gibi eğer böyle ise ısı işini çözmüşler demektir

Casper bilgisayar almak pek mantıklı değil, insanların bu bilgisayar hakkında olumlu olumsuz yorumlarını yazmaları için açtım konuyu. Yoksa bu bilgisayarı alacağımdan değil

2018 ve sonrasındaki CASSPER'a güveniyorum. Şu an da, I7 CASPER'den yazıyorum. Ses kalitesi de, görüntü kalitesi de güzel. Oyun oynamak için değil ama, JPG, BMP, GIF ve / veya vektörel görsellerin tasnifinde de kullanıyorum ayrıca, psikolojik çocuk testlerinin, resim çizim testlerinde, detay - geri beslemeli. Gayet enfes. İndirme bindirme, yükleme, çarpma oynatma, aynı anda çoklu kıta server indirimlerinde bile, çakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…